e-Ability JoyRider Elektrische Lichtgewicht inklapbare rolstoel | Officiële Dealer van NL‎ Niet te bestellen (2024)

Leverbaar vanaf €2950,-

(excl. kosten rijklaarmaken)

Kom naar onze showroom omdeze rolstoel te zien en ermee te rijden, en wij helpen u graagverder.

Zelfstandig naar de supermarkt, een dagje uit of weekendjeweg?

De JoyRider electrische rolstoel bent u weer in staat uw dagelijksegang van zaken onafhankelijk op te pakken. De innovatieve van dezecompacte rolstoel geeft uw bewegingsvrijheid terug.

DeJoyRider kan eenvoudig worden vervoerd in auto, trein ofvliegtuig, dus ook verre reizen zijn geen enkel probleem.

e-Ability JoyRider Elektrische Lichtgewicht inklapbare rolstoel | Officiële Dealer van NL‎ Niet te bestellen (1)

JoyRider

De JoyRider is een innovatieve, lichtgewicht, opvouwbarerolstoel die eenvoudig met één hand te bedienen is. Het uniekebesturingssysteem, dat gebruik maakt van een handige joystick,stelt u in staat zelfstandig op pad te gaan en onafhankelijk dingente ondernemen.

De JoyRider is comfortabel, zeer stabiel en medisch gecertificeerd.Vanwege de compactheid is de JoyRider ideaal om mee te nemen opreis. De rolstoel past makkelijk in de auto, trein en mag zelfsworden meegenomen in het vliegtuig.

Perfect om mee op reis te gaan, maar ook zeer geschikt voorbezigheden in en rondom uw huis.

Dagje uit, weekendje weg of met vakantie? Geen probleem! DeJoyRider neemt u mee!

Rolstoel JoyRider - Elektrisch en makkelijk opvouwbaar

De rolstoel JoyRider is een elektrische opvouwbare rolstoel. DeJoyrider is binnen 2 seconden in te klappen tot een klein pakket.Hierdoor past deze in vrijwiel iedere auto en mag hij zelfsmeegenomen worden in het vliegtuig. De bediening gaat door middelvan een zeer makkelijk te besturen joystick en is uitermategeschikt voor mensen met weinig kracht in de handen. Op debedieningsunit kunt u éénvoudig de snelheid aanpassen en zienhoeveel capaciteit de accu nog heeft. De JoyRider is aan deachterzijde voorzien van luchtbanden waardoor deze zeer comfortabelrijdt over diverse ondergronden zoals de stoep, op het gras of eenverhard zandpad. De JoyRider elektrische opvouwbare rolstoel isverkrijgbaar in 3 kleuren (Zwart, Groen en Blauw). Verder is dezeook nog uit te breiden met extra accessoires zoals eentransporttas, tasje voor aan de rugleuning, zitkussen etc.

Besturing van de JoyRider rolstoel

De JoyRider is voorzien van een joystick besturing welke zeermakkelijk te bedienen is. Zelfs met weinig kracht in de handen. Ophet besturingskastje kunt u zien hoeveel capaciteit de accu nogheeft. Dit wordt aangegeven door middel van lampjes. Ook kunt u opde besturingsunit de snelheid regelen, dit gaat éénvoudig door ophet + of - teken te drukken.

Veilig remsysteem

Wanneer u de joystick loslaat remt de rolstoel automatisch af enstaat deze binnen 1 meter stil. Hierdoor kunt u veilig uitstappenzonder dat de rolstoel wegrijdt. Ook bij het nemen van een hellingof afrit blijft de JoyRider staan wanneer u de bediening loslaat.Dan staat deze automatisch in de parkeerstand en zal deze nietwegrijden.

De JoyRider is zeer wendbaar

Deze Joyrider elektrische rolstoel is zeer wendbaar en daaromuitermate geschikt om thuis of tijdens het winkelen te gebruiken.De Zinger JoyRider heeft een kleine draaicirkel en kan bijna omzijn as draaien.

De actieradius en oplaadtijd van de JoyRider

De JoyRider is uitgevoerd met een lithium-ion 10,5 Ah accu enheeft hierdoor een actieradius van max. 18 km. Dit is afhankelijkvan een aantal factoren waaronder de bandenspanning, gewicht van degebruiker en de weersomstandigheden. Wanneer u de accu wilt ladenheeft u 2 mogelijkheden. U kunt de accu opladen door de laadstekkerin het kastje van de joystick besturing te klikken. Wanneer u geenstopcontact in de buurt heeft van de rolstoel kunt u de accu uit derolstoel halen en deze vervolgens op een andere plek in huisopladen door middel van de gratis meegeleverde laadadapter. Delaadtijd voor het volledig opladen van de accu bedraagt tussen de4-6 uur.

Rijcomfort van de JoyRider elektrische rolstoel

De JoyRider rolstoel is achter uitgevoerd met luchtbandenwaardoor deze een stuk comfortabeler rijdt. Zeker wanneer u debanden niet heel erg hard heeft opgepompt.

Unieke flexibele voetensteun

Door de beweegbare voetensteun van de JoyRider rolstoel kunt utegen de zitting gaan staan om vervolgens te gaan zitten. Devoetensteun zwenkt dan naar binnen, bij het uitstappen zet u uw haktegen de voetensteun en duwt deze naar achteren om vervolgensveilig uit de rolstoel te kunnen stappen.

Het opvouwen van de rolstoel JoyRider

De JoyRider is binnen 2 seconden in te klappen. Dit gebeurtmiddels een staalkabeltje aan de achterkant van de rolstoel.Wanneer u hieraan trekt wordt deze ontgrendeld en vouwt u deJoyRider samen. Om de rolstoel weer uit te klappen trekt u wederomaan het kabeltje en kunt u deze weer met één beweginguitklappen.

Verkrijgbare kleuren van de elektrische rolstoel JoyRider

De JoyRider is verkrijgbaar in 3 trendy kleuren. Zo is deze inhet zwart, blauw en groen verkrijgbaar.

Specificaties

  • Afmetingen: 855x 640 x 910 mm

  • Afmetingen opgevouwen: 1115 x 640 x320 mm

  • Gebruikersgewicht: Max 115 kg

  • Gewicht: 20,8 kg excl. batterij 22,6 incl. batterij

  • Maximale helling*: 12◦

  • Maximale snelheid*: 6 km/h

  • Draaicirkel: 850 mm

  • Type: 2x 200 W DC borstelloze motor

  • Input Voltage: DC 24V

  • Remsysteem: Elektromagnetisch

  • Type: Droge lithium ion accu

  • Capaciteit: 10,5 Ah standaard. 8,7Ah en 10,5 Ah alsaccesoire leverbaar

  • Output Voltage: DC 24 V

* afhankelijk van het gebruikersgewicht, snelheid,bandenspanning en ondergrond.

e-Ability JoyRider Elektrische Lichtgewicht inklapbare rolstoel | Officiële Dealer van NL‎ Niet te bestellen (2)

e-Ability JoyRider Elektrische Lichtgewicht inklapbare rolstoel | Officiële Dealer van NL‎ Niet te bestellen (3)e-Ability JoyRider Elektrische Lichtgewicht inklapbare rolstoel | Officiële Dealer van NL‎ Niet te bestellen (4)e-Ability JoyRider Elektrische Lichtgewicht inklapbare rolstoel | Officiële Dealer van NL‎ Niet te bestellen (5)e-Ability JoyRider Elektrische Lichtgewicht inklapbare rolstoel | Officiële Dealer van NL‎ Niet te bestellen (6)

e-Ability JoyRider Elektrische Lichtgewicht inklapbare rolstoel | Officiële Dealer van NL‎ Niet te bestellen (8)

ZHON Zorgwinkelis de onlinezorgwinkel van Nederland.

Bij ons vindt u de beste keus inrollators,rolstoelen,scootmobielen,staopstoelenenrelaxfauteuils, hulpmiddelen in en om het huis,slechtziendenslechthorendproducten.Wij hanteren eerlijke prijzen met de daar bijhorendeservice.

ZHON is niet enkel een onlineshop waar internet mee vol staat,maar ook een mooie fysieke showroom in het hartje van Best.

Zoekt u een hulpmiddel en staat deze niet op onzewebsite? Bel ons dan op 0499-377173even, want de kans is groot dat wij het product kunnen leveren.

Heeft u stukken aan uw hulpmiddel? Kom dan gerust langs of neemcontact op en wij gaan uw helpen.

ZHON Zorgwinkel heeft tevens met regelmatigheidgebruiktehulpmiddelen, scootmobielen, rolstoelen en rollators, maar ookmooie actie's en showroommodellen. Dus check met regelmaat onzewebsite bijSUPERDEALS

e-Ability JoyRider Elektrische Lichtgewicht inklapbare rolstoel | Officiële Dealer van NL‎ Niet te bestellen (10)

deSta-op-stoelSpecialistvan Best & omstreken.

Op uw gemak testen, geen agressieve verkoop, maar degelijkadvies met de daarbij horende service. Van eenhandbedienderelaxtfauteuiltoteen moderne sta-op stoel met alle gemakken voorzien. Betaalbaresenioren relaxstoelen. Wilt u een op maat bank bij uw stoel? Geenprobleem bij ons.

Bij De Staopstoel-Specialist bent u op het juiste adres vooreen seniorenstoel met opstahulp.

Maar ook voor een heerlijke klassiek of modernerelaxfauteuil zonder een sta-op hulp. Enkel de beste merkenzoalsDoge-Collection,Hukla&DS-Meubelenwaarkwaliteit en service voorop staat zoals bij deStaopstoel-Specialist !

Uw handbediening, accu of motor kapot vanuwDoge-Collection,Hukla&DS-Meubelen?

De staopstoel-specialist kan u helpen met de levering ofplaatsing van het nieuwe onderdeel.Neemcontact met onze servicedienst.

ZHONZorgwinkel|DeStaOpStoelSpecialist

Klik hier voor de adresgegevens van onzeshowroom >

Best, Nederland

Klantenservice:0499-377173

www.zhon.nl-www.zorgwinkelbest.nl-www.staopstoel-specialist.nl-www.druppelbril.nl-www.comfortstoel.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur

Check decontactpagina voor gewijzigde openingstijden tijdens speciale en/ofnationale feestdagen

e-Ability JoyRider Elektrische Lichtgewicht inklapbare rolstoel | Officiële Dealer van NL‎ Niet te bestellen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated:

Views: 6024

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.